Umutbükü Köyü Derneği Gençlik Kolları, Yenilikçi Oluşum İçin Kahvaltı Programında Toplandı

Umutbükü Köyü Derneği'nin gençlik kolları, yeni bir oluşum için bir araya geldi.

İSTANBUL 18.02.2024 20:34:00 1148 0
Umutbükü Köyü Derneği Gençlik Kolları, Yenilikçi Oluşum İçin Kahvaltı Programında Toplandı

 

 Dernek Başkanı Mustafa Kütük, Engin GÜNGÖR ve Sinan Güngör'ün katılımıyla gerçekleşen kahvaltı programında, gençlerin fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda, köy gençlerinin katılımını sağlamak ve onların sesini duyurmak amacıyla yeni bir oluşumun adımları atıldı. Katılımcılar, gençlerin daha aktif ve etkili bir şekilde derneğe katılımlarını teşvik etmek için çeşitli fikirler ortaya koydu.

Dernek Başkanı Mustafa Kütük, gençlerin girişimcilik ruhunu destekleyen ve köylerinin geleceğine katkı sağlayacak projeler üzerinde yoğunlaşılması gerektiğini vurguladı. Engin GÜNGÖR ve Sinan Güngör ise gençlerin öncülüğünde gerçekleşecek olan bu oluşumun köye yeni bir dinamizm kazandıracağını belirttiler.

Umutbükü Köyü Gençlik Kolları, yeni oluşuma katılmak isteyen tüm gençleri Umutbükü Köyü Gençlik Kolları WhatsApp Grubu'na davet ediyor. Bu platform üzerinden gençler, fikir alışverişinde bulunarak köylerinin geleceğine katkı sağlayacak projeler üzerinde birlikte çalışabilecekler.

Umutbükü Köyü Derneği Gençlik Kolları'nın yeni oluşum için önümüzdeki günlerde düzenleyeceği etkinliklerle ilgili detaylar, köy gençlerine duyurulacak.


Cumartesi 16.9 ° / 12.2 °
Pazar 15.9 ° / 10.7 °
Pazartesi 17.3 ° / 10.5 °