Kocaeli Yağlıdereliler Derneği Bahar Şenliği Coşkuyla Kutlandı

Kocaeli Yağlıdereliler Derneği ve köy dernekleri tarafından İstanbul Tuzla'da bulunan Ak Fırat Piknik alanında Otçu Göçü Bahar Şenliği düzenlendi.

GEBZE 11.06.2024 12:15:00 230 0
Kocaeli Yağlıdereliler Derneği Bahar Şenliği Coşkuyla Kutlandı

İstanbul'da Bahar Şenliği

 Cumartesi akşamı meşale gösterileri ve kemençe eşliğinde başlayan etkinlik, Pazar günü de devam etti. Saat 10.00'da başlayan ve Elif Ekiz ile Abdurrahman Öztürk'ün sunuculuğunu yaptığı şenlikte, yöresel sanatçılar sahne aldı.

Yağlıdereliler Derneği Başkanı Engin Güngör, açılış konuşmasında derneğin 2022 yılında Gebze Beylikbağı merkezli olarak kurulduğunu ve kısa sürede önemli çalışmalar yaptığını vurguladı. Güngör, “Derneğimiz, depremzede vatandaşlarımıza halkımızın destekleriyle yaklaşık 15 araç yardım gönderdi. Valilik tarafından halkımız adına teşekkür hediyesi aldık. Yağlıderemizi, Giresun’umuzu ve vatanımızı en iyi şekilde temsil etme noktasında hassasiyetle çalışıyoruz. Tüm hemşehrilerimize ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum,” dedi.

Bahar Şenliğine Katılım Yoğundu

TBMM İdari Amiri İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Üçtepe Belediye Başkanı Harun Öztürk, belediye başkan yardımcıları, siyasi parti ilçe başkanları, dernek başkanları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ile Kocaeli ve İstanbul’da yaşayan çok sayıda ilçe halkı şenliğe katıldı.

Anahtar Kelimeler: Kocaeli Yağlıdereliler Derneği, Bahar Şenliği, Gebze, İstanbul, Tuzla, Ak Fırat Piknik Alanı, Otçu Göçü, Engin Güngör, yöresel sanatçılar, TBMM İdari Amiri Hasan Turan, Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Üçtepe Belediye Başkanı Harun Öztürk.


Pazar 25.2 ° / 19.2 °
Pazartesi 27.6 ° / 17.6 °
Salı 19.9 ° / 16.3 °