Kocaeli Giresun Yağlıdereliler Derneğinde yeni yönetim göreve başladı

Merkezi Kocaeli ili Gebze ilçesi Beylikbağı mahallesinde bulunan, Kocaeli Giresun Yağlıdereliler derneği 01.07.2022 Gebze Beylikbağında 7 kurucu üye ile kuruldu.

GİRESUN 11.12.2022 17:47:00 539 0
Kocaeli Giresun Yağlıdereliler Derneğinde yeni yönetim göreve başladı

Merkezi Kocaeli ili Gebze ilçesi Beylikbağı mahallesinde bulunan, Kocaeli Giresun  Yağlıdereliler derneği  01.07.2022 Gebze Beylikbağında 7 kurucu üye ile kuruldu.Derneğin  kurucu başkanlığını  Yağlıdere oruçbey mahallesi kurucu başkanlığınıda yapan  Selami Ede, üstlendi.

Dernek geçici kurucular kurulunun ardından yasal süreç olan 6 aylık süreyi doldurarak,  24 Kasım'da kongreye gitti.  Kongrede üyelerin tamamının oyunu alarak Yeniden başkan Selami Ede oldu. 

Selami Ede Gazetemize yaptığı açıklamada; ‘’Bizler doyduğumuz yerden doğduğumuz yer olan ilçemiz Yağlıdere'nin  sosyal alanda ve kültürel alanlarda tanıtımını yaprak ilçemizi doyduğumuz Kocaeli'mizde en iyi şekilde temsil edeceğiz.

Bizler yola çıktığımız arkadaşlarımız ile Özellikle genç arkadaşlarımızın ve kadınlarımızın dernekçilik faaliyetlerinde daha fazla yer alamasını ve her alanda önlerinin açılması için gereken desteği vereceğiz. Bu dernek arkadaşlarımla bereber, Koacaeli'de örnek olacak işlere imza atacak, hep birlikte bunun kararlılığı içindeyiz. ‘’ Dedi.

Buna göre yeni yönetim şu şekilde;

Başkan SELAMİ EDE 

Başkan Yar. Mustafa Karagöz

Başkan Yar. Seçkin Akgün

Başkan Yard. Mustafa Güven

Başkan Yard. Mustafa Can

Sekreter. Ali İhsan Aksu

Sayman. Medine Can Pektaş

Üyeler: 

Ahmet Bayram

Haydar Demir

Ahmet Kayış

Engin Güngör

 

Yedekler:

Hasan Okur, Sebahattin Pektaş, Fazlı Demir, Özer Kahveci, Enes İsmail Kaşık, Şenol Çolak, Mustafa Kütük, Birol Kütük, Hasan Koca, Serkan Kılıç, Osman Şahin. Belirlendi.

 

 


Cumartesi 16.9 ° / 12.2 °
Pazar 15.9 ° / 10.7 °
Pazartesi 17.3 ° / 10.5 °