Gebze Espiyeliler Derneği KONSER öncesi kahvaltıda buluşturdu

Gebze Espiyelile Derneğ ve Espiye belediyesi tarafından organize edilen Kahvaltı Programı ilçede faaliyet gösteren Muhtarlar ve STK Başkanları ve temsilcileri katılım sağladı

ESPİYE 12.08.2023 12:46:00 1021 0
Gebze Espiyeliler Derneği KONSER öncesi kahvaltıda buluşturdu

Gebze Espiyelile Derneğ ve  Espiye belediyesi tarafından organize edilen Kahvaltı Programı ilçede faaliyet gösteren Muhtarlar ve STK Başkanları ve temsilcileri katılım sağladı.Ev sahipliğini Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere yaptığı programa, Espiye İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Salih Yahya,Espiye İlçe Emniyet Müdürü Yahya Salih,İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Abdioğlu,Kocaeli Giresun Dernekler Topluluğu Derneği Başkanı Hatem Soysal,Gebze Espiyeliler Dernek Başkanı Oktay Bayhan katıldı.

“BİRLİĞİMİZİ KİMSE BOZAMAZ”

 Espiyeliler Dernek Başkanı Oktay Bayhan kahvaltıda Yapmış olduğu konuşmada “Uzaktan yakından davetimize katılım sağlayarak bizleri yalnız bırakmayan,renk katan herkese teşekkür ediyorum. Bayhan;Bu birlik ve beraberliğin fotoğrafı,bunu inşallah hiç kimse bozamayacak. Espiyeliler her yerde kendini en iyi şekilde ifade eder ve anlatma kabiliyetine sahip vatanseverleriz. Tarihin her sayfasında atalarımızın olduğu gibi bizlerin de imzaları var. Birlik beraberlik için tek çatı altında ülkemiz ve milletimiz için her türlü fedakarlığı gösteriyoruz ve göstereceğiz ” ifadelerini kullandı. 

KARADERE; ESPİYE İÇİN YENI PROJELERİMİZ VAR

Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere ise kahvaltıda yaptığı konuşmada;İlçemizde göreve geldiğimizden bu yana çok şeyler yaptık yapmaya da devam ediyoruz. Yeni projelerimiz var. Sırayla hayata geçirme gayretindeyiz.Elimizden geldiğinin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Herkese teşekkür ederim” diyerek konuşmasını tamamladı.Program çay sohbeti ile devam etti.


Cumartesi 16.9 ° / 12.2 °
Pazar 15.9 ° / 10.7 °
Pazartesi 17.3 ° / 10.5 °